sreda, 30. marec 2011

Mandura posodobitve v Aprilu

Težko je verjeti, da je že april. Leto hitro teče, MANDURA pa teče še hitreje. Prisluhnili smo našim voditeljem po vsem svetu in z veseljem napovedujemo veliko novih izboljšav za priložnost MANDURA.

  1. Marčevska promocija se nadaljujejo še v aprilu.
  2. Vaša osebna naročila so sedaj dodana skupnim volumenskim točkam, da se boste lažje kvalificirali za ekipne volumenske bonus bazene. Če torej nov IBO naroči izdelke za $100, bodo imeli 100 QV točk in 100 GV točk.
  3. Zgoščevanje izboljšujemo znotraj kompenzacijskega načrta, da izplačamo več prvozije za vsako naročilo. IBO-jev ne bomo več premikali v maloprodajni položaj, ampak bomo prvim 8 kvalificiranim IBO-jem plačali provizije za vsako naročilo. Zgodovina provizij v vaši zaledni pisarni se je posodobila, tako da je prikazan bonus generacije, točke in iz katere stopnje izhaja provizija, saj boste sedaj imeli možnost pridobiti bonuse generacije, ki presegajo vaših 8 generacij. Prosimo, upoštevajte, da v primeru uporabe eWallet ali ACH ne boste prejeli točk, dokler ne prejmemo plačila v celoti in bo sistem prikazal, da je račun poslan (Billed Status). Za več podrobnosti si oglejte posodobljen kompenzacijski načrt.
  4. Vsote skupne volumenske provizije prilagodimo, da izenačimo odstotke za vseh 8 generacij. Z novim zgoščevanjem imate možnost plačila preko vaših prvih 8 generacij. Tako bodo vsi lahko delali globlje znotraj svoje skupine in še vedno imeli koristi od njihovega truda.
  5. Na potrjen seznam za prejem soka Mandura in Mandura Trim smo dodali več držav: to so Bolgarija, Grčija, Latvija, Švedska in Švica. Prav tako pa lahko sedaj sok Mandura naročijo tudi v Francoski Polineziji.
  6. Začeli bomo novi program usposabljanja za vse IBO-je. Vključevalo bo dokument, pripravljen za tisk, spletni seminar in posnete videe v vseh jezikih.

    Usposabljanje v živo bo zamenjalo posodobljene spletne seminarje:

      Vsi spletni seminarji za usposabljanje so na http://www.mandurawebcast.com/conference,manduracorporate

      Spletni seminarji za usposabljanje 1. in 3. teden vsak mesec.

    • Ponedeljek Nemčija/Avstrija 1:00 PM EST 7:00 PM v EU (prevod v nemščino)
    • Torek Avstralija 7:00 AM EST (7:00 PM Perth/9:00 PM Sydney)
    • Torek Italija 3:00 PM EST 9:00 PM v EU (prevod v italijanščino)
    • Torek USA 9:00 PM EST (samo angleščina)
    • Sreda Madžarska 12:00 PM EST 6:00 PM v EU (prevod v madžarščino)
    • Sreda Francija 3:00 PM EST 9:00 PM v EU (prevod v francoščino)
    • Četrtek Poljska 3:00 PM EST 9:00 PM v EU (prevod v poljščino)

Zavedamo se, da bomo s temi spremembami plačali več provizij kot kdajkoli prej, ampak vemo, da ste najpomembnejši član naše ekipe. Zapomnite si, da morate pri teh izboljšavah biti kvalificirani v času nakupa, saj bo naš sistem takoj poiskal prvih 8 kvalificiranih IBO-jev. Enako velja za Builder Bonus. V času nakupa morate biti kvalificirani. Zagotovite, da bo vaša kvalifikacija na želeni stopnji (30, 55, 100, 200, ali 248), da boste maksimirali vaše skupinske volumenske bonuse in Builder bonuse.

Hvala, da je Mandura z vašo pomočjo postala najboljša priložnost na planetu!

Ena linija. Ena ekipa. Ena vizija, ki spreminja življenja.

Casey Yarbrough
CEO/Soustanovitelj

Ni komentarjev:

Objavite komentar