sobota, 12. februar 2011

Replicirane strani proti orodjem eMarketing

Replicirane strani samo za IBO-je

Vsi neodvisni distributerji podjetja Mandura dobijo strokovno prodajno spletno stran po nižji ceni, da lahko oglašujejo poslovno priložnost Mandura. To je zahtevan nakup za vse IBO-je in je edina spletna stran, ki jo je odobrila korporacija.

S 1. marcem 2011 bodo vsi IBO-ji podjetja Mandura morali kupiti replicirano spletno stran za ceno 4,97 USD na mesec. To je edina spletna stran za trženje vašega posla Mandura, ki jo je odobrila korporacija. Prav tako se trudimo, da bi omogočili dostop do spletne strani po znižani ceni 39,97 USD za eno leto. Plačilo bomo dodali vašemu samodejnemu odpošiljanju, razen če plačate za celotno leto.

Ordoja eMarketing za IBO-je in maloprodajne stranke

Cilj podjetja Mandura je, da vam pomagamo zgraditi uspešen mednarodni posel z najnovejšimi virtualnimi izdelki na tržišcu. Tako bomo začeli ponujati 4 različna orodja eMarketing, da boste lahko oglaševali vašo replicirano stran Mandura ali katero koli drugo spletno stran, ki je trenutno v vaši lasti. Ti mesečni paketi so na voljo po cenah 30 USD, 55 USD, 100 USD, in 200 USD. Vsak paket je popolnoma prilagodljiv z uvodnimi stranmi “do-it-yourself” ali “ready-to-go” kot tudi številnimi ostalimi možnostmi. Zelo se trudimo, da vam priskrbimo potrebne informacije, da ugotovite kateri paket in katera možnost vam in vaši ekipi najbolj ustreza. Paketi eMarketing so enkratni virtualni izdelek, ki ne zahtevajo pošiljanja in vključujejo popolno provizijo.

Upoštevajte, da so replicirane strani in orodja eMarketing ločeni izdelki. Replicirane strani so orodja namenjena IBO-jem za trženje svojega posla Mandura. Orodja eMarketing pa so orodja za provizije, ki jih lahko uporabljate za oglaševanje vaše replicirane strani Mandura ali katere koli druge strani, ki je trenutno v vaši lasti. Mandura vlaga v najboljše izdelke in storitve za izboljšanje vašega fizičnega in finančnega zdravja za vrsto prihodnjih let.

Naj vas Bog blagoslovi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar